Не. За преглед на продуктите в електронния каталог не е необходима регистрация.

Всички потребители ползват протекцията на закона за защита на потребителите (ЗЗП). На този адрес: http://www.kzp.bg можете да намерите подробна информация.

Да. В цената на всички продукти е включено ДДС.

Издаваме фактури и сме регистрирани по ЗДДС.

Да, можем да изготвим индивидуална програма за пазaруване на едро. За повече информация се свържете на телефон 02/9582607 или на имейл : mail@dmcbg.com

Гарантираме за качеството на продуктите. Ние имаме партньорски отношения само и единствено с европейски фирми.

След изпратена от Вас Заявка ще получите проформа фактура с описаните от вас артикули и нашата банкова сметка.

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който Ви освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането към Вас да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е ЛЕО експрес.

Нова - новопостъпила поръчка. Очаква се да се осъществи контакт с клиента.

В процес на обработка - Продуктите са поръчани от склад и предстои да бъдат доставени до клиента.

Пратена - Поръчката е пратена към клиента.

Анулирана - Поръчката е анулирана поради някаква причина - няма контакт с клиента, грешен тел. номер, дублирана поръчка, и други..

Телефонът за поръчка : +359 2 9582607 или +359 879 65 29 92 . Алтернативни методи, за да направите поръчка са: email: mail@dmcbg.com , viber: +359 888 365 708

Клиентът поема разходите за доставка, с изключение на случаите в които АДИ-ТАИ има вина за това.

В случай, че плащането е направено с банков превод, Възстановяването на суми се извършва, чрез платежно нареждане към сметката, от която е направено плащането в срок от 5 дни.

В случай, че плащането е направено с наложен платеж. Възстановяването на суми се извършва с паричен превод към лицето закупило стоката в срок от 5 дни.

Съгласно чл. 55, ал. 1 от "Закон за защита на потребителите" (ЗЗП), потребителят има право да замени закупен продукт с друг на същата, по-ниска или по-висока цена, в срок на 14 дни от датата на получаване му. При възникнали въпроси се обръщайте към 0879 65 29 92 или mail@dmcbg.com

Може да тествате продуктите. В рамките на 15 мин. куриерът е длъжен да Ви изчака, за да вземете решение дали искате да закупите продукта ни.

Да! В рамките на до 15 минути куриера е длъжен да Ви изчака, за да видите съдържанието на пратката.

Възможно е да се забави вашата поръчка с няколко дни, поради ред причини:

- Почивни дни.

- Атмосферни условия.

- Други причини, не пряко свързани с АДИ-ТАИ

Всички продукти от онлайн каталога DMCBG.COM се доставят в рамките на 1-3 работни дни с куриерска фирма ЛЕО Експрес.

Съгласно чл. 55, ал. 1 от "Закон за защита на потребителите" (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на 14 дни от датата на получаване на стоката. Вижте раздел "Рекламации" за условията за връщане на продукт, както и "Формуляр за връщане на продукти".

Може да върнете или подмените продукт в 14-дневен срок, считано от датата на получаване на пратката.


Да. Можете да поръчате и без регистрация. Бъдете сигурни, че попълвате Вашия e-mail и телефон правилно, за да можем да се свържем с Вас.

Когато оформите поръчката и я потвърдите, на e-mail адреса, който сте посочили за контакт с Вас при регистрацията си или при поръчката си без регистрация, ще бъде изпратено писмо, което съдържа номера и датата на поръчката, както и нейното съдържание. Моля, пазете това писмо - то съдържа важна информация и е потвърждение, че сте оформили и потвърдили поръчката.

Копие от този мейл получаваме и ние.

След получаване на поръчката, ние ще Ви уведомим с e-mail, че поръчката е в процес на изпълнение. Ако е необходимо може свържем с Вас на посочения от Вас телефон или e-mail за уточняване на някои подробности. В случай, че някой от продуктите, които сте поръчали не е наличен, Вие можете да го замените с друг, като е необходимо да ни уведомите по e-mail или по телефона за тази промяна.

Моля, имайте предвид, че окомплектоването и изпращането с куриер на дадена поръчка може да отнеме от 2 до 3 работни дни.

Ако сте направили поръчка при нас и не сме се свързали по никакъв начин с Вас през следващите 2 работни дни - моля, пишете ни на mail@DMCBG.com или се обадете на телефоните ни за контакт за изясняване на проблема - ще е нужно да посочите номера на направената от Вас поръчка.

DMCBG.com ще положи всички усилия да осигури достъп до сайта без прекъсвания при електронно предаване и без грешки. Въпреки това, поради естеството на Интернет, непрекъснатият достъп и липсата на грешки не могат да бъдат гарантирани.

Наложен платеж
Плащането се извършва на куриера, в момента на доставката.Банков превод
Изисква се предварително заплащане! Сумата се превежда по сметката ни в лева след изпратена от нас проформа фактура.


Всички такси и комисионни са за сметка на клиента.

Пратката се освобождава след като сметката бъде заверена със стойността на поръчката.
В основание за плащане задължително вписвайте номер на проформата!DMC - България